Van elektriciteitswerken tot volledige automatisatie

Wat kan JDB Technics betekenen voor jouw project?

Elektriciteitswerken

Zowel bij nieuwbouw als renovatie. We installeren alles zoals het hoort, met een duidelijke structuur. Ook bij een renovatie zorgen we voor het nodige overzicht.

Het blijft niet alleen bij zekeringskasten. Denk maar aan de bekabeling, verlichting, stopcontacten, schakelaars, ….

Al uw elektriciteitswerken zijn dus in goede handen bij JDB Technics.

zekeringkast

Automatisatie

Hekken, poorten, slagbomen, deuren, … We kunnen dit allemaal automatiseren zodat jouw huis of bedrijf praktischer werkt voor jou.

Ben je bvb een persoon met een beperking? Dan kunnen we je deuren automatiseren zodat deze openen met een aparte bediening.

Of wens je meer veiligheid op je bedrijfsterrein? Een slagboom met badge is hiervoor ideaal.

slagboom automatisatie

Onderhoud

Een technisch systeem vraagt om regulier onderhoud. Ben je dit reeds jaren uit het oog verloren? Dan is het dringend tijd om een afspraak vast te leggen. Door dit occasioneel onderhoud verleng je de houdbaarheid en betrouwbaarheid van jouw systeem. Zo is er ook veel minder kans op een kortsluiting.

Herstelling

Heb je een oud systeem dat niet meer werkt? Een poort die niet langer open gaat? Ook voor herstellingen ben je op het juiste adres.

herstelling schuifpoort

Uitgevoerd door Johan, met jarenlange ervaring

Na een gevarieerde loopbaan als onderhoudstechnicus, industrieel elektricien, elektromonteur poortautomatisatie, servicemonteur, hoofdtechnieker, technische commercieel vertegenwoordiger en technisch adviseur werk ik reeds enkele jaren als zelfstandig elektricien en plaatser van automatische poorten en deuren.